Pagina's

weeral covid

Als je, over een tocht als deze, spreekt van planning dan gaat het meestal over de route zelf ofwel over de starttijd. Er valt voor de rest niet zoveel te plannen behalve je overnachting plaats. Gisterenavond heb ik voor vandaag nog snel een nieuwe slaapplaats moeten zoeken. Ik zou overnachten bij de familie Puissant in Annevoi. Het zijn particulieren die maar al te graag pelgrims ontvangen en deze in de watten leggen. Mevrouw Puissant belde me zelf om te melden dat ze gisterennamiddag positief testte op covid

Gelukkig heb ik via Airbnb nog een kamertje kunnen boeken in Anhee.  Snel geregeld maar daarmee moest ik vandaag wel 32 km stappen.  

 Gelukkig ging het bij vertrek al meteen zachtjes bergaf tot in Namen. De rest van de route was vrij simpel: de Maas volgen.

Met de afstand op zich heb ik geen probleem, het is enkel de rugzak die naar het einde toe steeds zwaarder lijkt te worden hoewel hij in gewicht vermindert door regelmatig te drinken. Het Maas-lopen vind ik eigenlijk ook niet zo leuk. Het is er overal even druk en lawaaierig.

Ik was om 17h op mijn bestemming. 

Ik sluit af met hetzelfde avondritueel. Wat eten, pintje drinken, blog schrijven en heerlijk slapen.


.