Pagina's

1,50

1 euro 50 is de prijs van een busrit in deze streek. Ik ben zo in Pontarlier aanbeland. Een rustdag eigenlijk. De situatie is er niet veel op verbeterd. Het is lang weekend en ofwel is alles volgeboekt ofwel zijn de gastgevers zelf vertrokken. Gemeentelijke refuges zijn hier niet. Pas in ItaliĆ« zou dit weer beteren. Inmiddels heb ik voor bijna 32 euro extra kosten aan telefoontjes gedaan. Morgen heb ik onderdak, overmorgen niet. Maar ik stap gewoon door en zie wel hoe het valt. Overmorgen ben ik in Zwitserland. De verblijfskosten zijn er een pak hoger. Toch heb ik voor de eerste dagen van de week al wat kunnen regelen. Ik ben vooral blij dat ik morgen verder kan stappen door deze mooie streek. Er zullen heel wat hoogtemeters moeten overwonnen worden. 

Ook vandaag niet stilgezeten, een bezoek aan de stad hoorde er gewoon bij. Even buiten de stad ben ik ook nieuwe rubber doppen gaan halen voor mijn wandelstokken, ik heb er al 4 versleten tijdens deze tocht.

Pontarlier

Het is verder nog zeer de vraag of ik volgende week in staat zal zijn posts te sturen, tenzij ik Wi-Fi verbinding kan gebruiken.  De roamingkosten in Zwitserland zijn haast onbetaalbaar. Ik denk pas volgende week vrijdag of zaterdag in ItaliĆ« aan te komen, dan gaat het gewoon weer verder zoals nu.